Home > Activiteiten en Referenties > Skyteam...

SkyTeam - Business projectrapportage SkyPriority-programma

voor SkyTeam
sector Luchtvaart
periode van 02/2012 tot 07/2012 & van 10/2012 tot 07/2013

 Eric Schreurs: business development | business acceleration | project management | interim management

SkyTeam is een luchtvaartalliantie bestaande uit 17 luchtvaartmaatschappijen. Vanuit de centrale organisatie in Amsterdam richt het management team van SkyTeam zich zowel op de verbetering van bestaande voordelen als de ontwikkeling van nieuwe voordelen voor passagiers. Tot de functies van de centrale organisatie behoren marketing, verkoop, samenwerkingsverbanden op luchthavens en transfers, cargo, reclame en merkbekendheid, alliantieactiviteiten, financiën, bedrijfscommunicatie en IT.

SkyPriority is een alliantiebrede vipbehandeling voor SkyTeam's trouwste klanten. SkyPriority bundelt de meest exclusieve luchthavenvoordelen van alle 17 SkyTeam Member airlines in één uniforme reiservaring voor klanten van First Class en Business Class en voor Elite Plus-deelnemers. Het gaat om services als:

  • Voorrang bij het inchecken
  • Voorrang bij de bagageafgifte
  • Voorrang bij ticketkantoren en transferbalies
  • Snellere doorgang bij beveiliging en paspoortcontrole
  • Voorrang bij het aan boord gaan
  • Voorrang bij de bagageafhandeling
Eric Schreurs hielp de centrale projectorganisatie (2012) om de voortgang van de wereldwijde uitrol van deze services te monitoren - over alle SkyTeam-partners en de luchthavens die deze partners bedienen - met de ontwikkeling van project-tooling voor eenduidige projectrapportage (per partner, geaggregeerd, dwarsdoorsnedes, ontwikkeling in de tijd, e.d.).

Daarnaast werd uitgebreide tooling opgeleverd (2012-13) voor een project-audit door middel van een zeer uitgebreide online-survey. Door deze survey en de doorlopende en snelle verwerking van resultaten kan SkyTeam zeer goed de voortgang en opgeleverde kwaliteit van de SkyPriority-implementaties op alle luchthavens wereldwijd volgen.

Dit zeggen de opdrachtgevers:

"Wanneer je van 15-18 verschillende Luchtvaartmaatschappijen data ontvangt om de voortgang van een project te volgen op alle luchthavens waar zij op vliegen, en je wilt dat ook nog in een maandelijkse rapportage weergeven, en ook dat het je zo min mogelijk tijd kost, en het liefst dat dit met 1 druk op de knop gebeurt...dan heb je een behoorlijke uitdaging! Gelukkig kregen wij een tip om Eric in te schakelen.
Eric heeft voor ons een onmisbare en gouden ‘tool’ gebouwd, gebaseerd op Excel.
Eric:
-    denkt mee en is opbouwend kritisch,
-    is betrouwbaar
-    is een prettige man om mee samen te werken,
-    levert  top resultaat (kwaliteit op tijd),
-    levert ruime ondersteuning (tijdens en na implementatie).

Kortom: wij zijn zeer tevreden en zullen indien nodig zeker weer Eric inschakelen!”


Carmen ter Koele & Mazin El-Falaki, Skyteam.


Naar: Referenties / Klantenlijst
 
Home Over Evincive Activiteiten en Referenties Contact