Home > Activiteiten en Referenties > ING - DCI...

Trind Cosmetics - Business development

voor Trind Cosmetics
sector Personal care
periode van 03/2008 tot 04/2009

 

Eric Schreurs: interim management, project management, business development

Trind Cosmetics is een innovatief en internationaal opererend Nederlands bedrijf dat unieke producten ontwikkelt voor hand- en nagelverzorging. De producten van Trind onderscheiden zich omdat ze zijn gebaseerd op de natuurlijke samenstelling van de nagel.

Het wereldwijd opererende cosmeticabedrijf Trind Cosmetics is sinds 1988 actief in Europa. Sinds 1992 is Trind ook actief in de Verenigde Staten, waar de Trind producten worden verkocht bij de bekende Bliss salons en warenhuizen als Dillards, Saks on 5th Avenue, Lazarus en Hechts. In Europa is Trind marktleider op het gebied van hand- en nagelverzorging. Dit is onder andere te danken aan het feit dat Trind zich duidelijk onderscheidt door innovatie en het bieden van oplossingen voor hand- en nagelproblemen.

Trind Cosmetics wil de export verder uitbreiden en nieuwe markten ontsluiten. Een plan voor de ontsluiting van de Egyptische markt is opgesteld en wordt uitgevoerd, o.a.:

  • Het opstellen stappenplan voor de marktintroductie in de Egyptische markt.
  • Het vinden van een lokale agent.
  • In gang zetten van de registratie van de Trind-producten bij de lokale autoriteiten.
  • Het samen met de agent aanboren en uitbouwen van een netwerk van lokale distributeurs in Cairo voor de introductiefase.
  • Opvolgen en bijstellen van de plannen.

www.trind.com


Naar: Referenties / Klantenlijst
 
Home Over Evincive Activiteiten en Referenties Contact